Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде да сменим предното стъкло? Отопляемо ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде да сменим предното стъкло? Отопляемо ли е?

Налага се да сменим челното стъкло на новата 166ца. Моля ви дайте съвет къде да извършим тази операция освен в Ауто Италия. Александър Ауто и Вантотейд достатъчно компетентни ли са, за да го направят? А самото стъкло отопляемо ли е (т.е. има ли нагреватели)?

Имам спомен че на един ML бях гледал предното стъкло, което беше отопляемо, и самото то имаше прозрачни реотани във формата на пчелна пита. Какво да търсим на 166цата, че да разберем дали е отопляемо или обикновено?

Не е отопляемо!
    sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
    ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Няма нагреватели, поне на мойта не и стапя леда
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Категорично няма така ли? Питам ви, защото по каталог излезе ала бала нещо си HEATED бла бла....

Comment

Аз мога да ти съдействам за "Кобра", ако желаеш
          Ако се съмняваш в мнението на колегите за отоплението, като отидеш за смяна там ще ти кажат дали ти е отопляемо стъклото или не е, като свалят счупеното
          Обаче ще трябва да го смениш в София
          sigpic

Comment

Да колата ще дойде до София 100%. Абе кофти история едно отхвръкнало камъче направи пукнатина 1см и сега само простотии... В момента проучваме и кои имат договор със застрахователната ни фирма, така че и това може да окаже влияние. Ще проучим и Кобра, че ако трябва ще ти пиша да удариш едно рамо. Мерси!

Comment

Колега,моето го сменях преди 2 месеца,струваше 160 лв-стакло и смяна,цялата работа към 3-4 часа.Ако искаш свиркай, ще го сменим!
              ALFA ROMEO 166 2000

Comment

Първоначално публикувано от deo_1978
                Колега,моето го сменях преди 2 месеца,струваше 160 лв-стакло и смяна,цялата работа към 3-4 часа.Ако искаш свиркай, ще го сменим!

??????????????????????? Братле на мен ми говорят за 1700лв оригинално... Какво е това стъкло за 160лв?! Понеже си от Стара Загора я кажи и къде го сменя?

Comment

Първоначално публикувано от Sraaaaa
                  Първоначално публикувано от deo_1978

??????????????????????? Братле на мен ми говорят за 1700лв оригинално... Какво е това стъкло за 160лв?! Понеже си от Стара Загора я кажи и къде го сменя?[/quote
                  Брато,незнам кви са тия 1700 лв за едно стъкло,ам че аз си смених дограмата на хола за по-малко бе :Д !Не го знам колко е оригинално,ама е много хубаво-колкото може да е хубаво едно стъко,тонирано си е,ново е и дойде на порачка от софия за 1 ден!Ако искаш ми се обади да се разберем!А и да не е оригинално-нали се сещаш,че можеш да сложиш 11 по 160 за тези пари дето ти ги искат! телефона ми е 0894334624-Деян
                  ALFA ROMEO 166 2000

Comment

Да в кобра е толкова.. аз сменях и слових от най скъпото(Тонирано,Ултравиолетово и още нещо си) и беше 180-90лв.. с лайсната над стаклото,труд и материали - 226лв
                    sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
                    ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

По стъклото има ли отличителни символи като на оригиналното? Alfa Romeo ала бала? Цената "1700" е от Ауто Италия.

Comment

Брато,на моето май нищо не пише освен техните си номера,а ти даргжиш ли да пише Алфа Ромео за 1700лв???
                        ALFA ROMEO 166 2000

Comment

В "Кобра" има китайски, турски и европейски стъкла, като европейските се водят оригинални и не знам дали знаеш, но няма производител на автомобили в света, който сам да си произвежда стъклата, т.е. всеки е възложил производството на стъкла на външна фирма, като в много от случаите единствената разлика между стъклото с което излиза автомобила от конвейра и стъклото резервна част от същия производител, е точно тази щампа с емблемата за която говориш, а понякога дори и нея я няма
                          Като доказателство мога да ти посоча всичките стъкла върху автомобила ти - погледни дали в ъглите имат щампована емблемата на Алфа и после виж, кой е производителя - Pilkington, SaintGobain и т.н. - от същите фирми внасят и "Кобра", а това се водят оригинални стъкла, защото производителя е един и същ
                          sigpic

Comment

Здравейте колеги, и тази тема я съживявам - накратко - появи ми се малка пукнатина (3 см) в десен долен ъгъл на предното стъкло, ще се сменя рано или късно, в Кобра стъклата са китайски и испански, разликата е около 50 лв, китайско - 160, испанско - 210, дайте акъл кое да взема, според думите на момчетата през испанското се виждало малко по-добре, било "по-бистро". Другия въпрос - нямам датчик за дъжд, мисля, че не съм имал (няма нищо под и около огледалото, няма и следи нещо да е имало), това предполага да взема стъкло без датчик, ако все пак съм имал, проблем ли ще е да взема БЕЗ. Трети въпрос - разгледах няколко теми - предното е без нагряване, нали? Благодаря Ви предварително
                            sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++

Comment

Първоначално публикувано от vnimavai Покажи съобщение
                              Здравейте колеги, и тази тема я съживявам - накратко - появи ми се малка пукнатина (3 см) в десен долен ъгъл на предното стъкло, ще се сменя рано или късно, в Кобра стъклата са китайски и испански, разликата е около 50 лв, китайско - 160, испанско - 210, дайте акъл кое да взема, според думите на момчетата през испанското се виждало малко по-добре, било "по-бистро". Другия въпрос - нямам датчик за дъжд, мисля, че не съм имал (няма нищо под и около огледалото, няма и следи нещо да е имало), това предполага да взема стъкло без датчик, ако все пак съм имал, проблем ли ще е да взема БЕЗ. Трети въпрос - разгледах няколко теми - предното е без нагряване, нали? Благодаря Ви предварително
                              Вземи си турско най-добре
                              Това китайското може наистина да е доста ниско качество Отделно на което няма смисъл да се дават пари за някое скъпо щото не е гаранция дали утре няма някой камион да ти хвърли едно камъче и да го пукне пак!
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X